Secluded House Integrated in a Forest Reserve: The Ruben Dishdishyan Retreat

Secluded House Integrated in a Forest Reserve: The Ruben Dishdishyan Retreat

in keeping with Russian architect Nicholas Lyzlov who developed Ruben Dishdishyan Retreat, the owner desired a crib that changed into “closed from the buddies, however additionally completely open to nature. The rear facade of the residence is completely open there are big windows and all the rooms can see the forest. The residence is like a fairytale.” Brick and wooden had been selected as exterior finishes, strongly rooting the task in its environment, a forest reserve in Benelux wherein local policies handiest allowed building on a surface of 4 hundred rectangular meters (4300 square toes).

As you step inside, the soberness slowly melts and even though you're greeted through rooms with tall ceilings, the general sensation is that of heat and coziness. The colorful ceiling inside the residing room adds a piece of playfulness to an interior where social interaction is hence encouraged. some other info you find appealing?

The residence became integrated in a woodland reserve in Benelux, where constructing became most effective allowed on a floor of 4 hundred rectangular meters (4300 square ft).

Source: here

Leave a comment